deco-left deco-right


Antipasti - Forretter
 
 
 
 
Carpaccio alla Toscana. 97,-
Marineret oksekød med parmesan ost.  
   
Gamberoni all’aglio. 94,-
Kæmpereje med hviløg, hvidvin og friske cherry tomater.  
   
Verdura alla Griglia. 75,-
Grillede grøntsager med parmaskinke.  
   
Bruschetta. 22,-
Hvidløgsbrød med friske tomater og basilikum.  
   
Gamberoni con Salsa Tartara. 85,-
Kæmperejer med tartarsauce.  
   
Carpaccio di salmone. 89,-
Laksecarpaccio.  
   
Parmigiana. 85,-
Gratineret auberginer.  
   
Focaccia. 32,-
Brød med rosmarin og olivenolier.  
   
Vitello tonnato. 94,-
Kalve tynskiver med tunsauce og kapers.  
   
Calamari alla Romana. 74,-
Dybstegte blæksprutter.  
   
   
   
Zuppe - Supper
   
   
   
   
   
Zuppa di Pomodoro. 60,-
Tomatsuppe.  
deco-left deco-right

Addresse

Restaurant Quattro Fontane
GULDBERGSGADE 3
SANKT HANS TORV
2200 KØBENHAVN N

Telefon:+45 35 39 39 31
Email:info@quattrofontane.dk






               ELITE







       ELITE















    twitter facebook